Titokzatos kórból gyógyult fel Fekete Laci

betegség A Nagy Duett Fekete Laci felépülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt ismeretlen kór támadta meg Fekete Lacit, aki jelenleg A Nagy Duett egyik versenyzője. Ma már boldogan emelgeti versenytársát, Nótár Maryt, de néhány éve ez még lehetetlen lett volna. Az erőember saját magának köszönheti, hogy meggyógyult.

Egészen pontosan a szervezete öngyógyuló képességének. Fekete Lacit ugyanis olyan titokzatos kór támadta meg, amellyel az orvosok sem tudtak mit kezdeni. Három évvel ezelőtt egyik napról a másikra elgyengült a keze. Korábban 4-5 mázsát is felemelt, aztán egyszer csak a literes tejet sem tudta megemelni, hogy betegye a hűtőbe.

Forrás: (c) Mate Krisztian 2013/Mate Krisztian / Matekrisz@Outlook.Com

"Másfél évig szenvedtem műtétek és gyógyszerek nélkül, mert nem tudták megállapítani, mi a bajom. Közben olyan szörnyen visszaesett a teljesítményem, hogy képtelen voltam megmozdítani azt a százkilós kőgolyót, amivel elméletileg az unokámnak rugdalok kapura. Tudat alatt viszont éreztem, hittem, hogy a szervezetem majd meggyógyítja önmagát. Így is történt!" - nyilatkozta az erőember a BorsOnline-nak.

Fekete Laci szerencsére két hónapja teljesen egészséges. Szépen, fokozatosan építette fel újra az izmait, 2013 végére sikerült visszanyernie régi énjét. "Ma már olyan formában vagyok, hogy nevezhetnék bármelyik versenyre, biztosan dobogós helyen végeznék" - tette hozzá a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.