Kivették a fémet Talmácsi lábából

műtét rögzítés világbajnok fémek Talmácsi Gábor sípcsont motor motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok motoros sípcsontjából eltávolították a rögzítő fémeket. Most otthonában lábadozik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Talmácsi Gábor nyáron a Portugál Nagydíjon balesetet szenvedett és a sípcsontját össze kellett csavarozni. A törött csontot 11 csavarral rögzítették, de azóta is tart a sportoló kálváriája. A baleset óta immár hatodszor tért vissza a műtőasztalra. Kedden viszont kivették a rögzítő fémeket, miután tökéletesen összeforrt a csont – írja az Origo.hu.

Forrás: Nógrádi Attila - Origo
Titokzatos kórból gyógyult fel Fekete Lacihttp://www.life.hu/drlife/20140219-fekete-laci-a-nagy-duett-versenyzoje-meggyogyult-a-titokzatos-betegseg-utan.htmlHárom évvel ezelőtt ismeretlen kór támadta meg Fekete Lacit, aki jelenleg A Nagy Duett egyik versenyzője. Ma már boldogan emelgeti versenytársát, Nótár Maryt, de néhány éve ez még lehetetlen lett volna. Az erőember saját magának köszönheti, hogy meggyógyult.Dr. Life--C-vitamin helyett cink a megoldáshttp://www.life.hu/drlife/20140218-a-smithsonian-intezet-magazinjanak-osszeallitasa-szerint-nem-minden-vitaminra-van-szuksege-a.htmlA színes trendi tabletták nem védenek meg minket a betegségektől. Sőt, túlzott bevitelük még kárt is okozhat a szervezetben.Dr. Life--Jön az egészséges túró rudi és margarin?http://www.life.hu/drlife/20140218-magyarorszag-eu-n-belul-harmadikkent-vezetjuk-be-a-terulet-legszigorubb-szabalyozasat-az-etelek.htmlVégre Magyarországon is kötelezik a gyártókat, hogy csökkentsék az ételek transzzsírsavtartalmát. A margarin és a túró rudi is egészségesebb lehet.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.