Videó az igaz barátságról - mindenki kopaszra vágatta a haját

mellrák videó barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerdi McKenna-t mellrákkal diagnosztizálták. Később a barátok egytől egyig levágatták kopaszra a hajukat, ezzel megmutatva Gerdinak, mennyire szeretik őt. 

Megható videó, amit nem fogsz kibírni könnyek nélkül.

Így előzheted meg a mellrákothttp://www.life.hu/csalad/20140206-igy-elozheted-meg-a-mellrakot-a-who-kutatasa-szerint-egyre-tobb-a-beteg-de-az-emberi-eroforras.htmlSokan szembesültek már azzal, hogy a rokoni, baráti körükben van rákbeteg, régen viszont csak elvétve találkoztak a kórral. A legtöbben úgy gondolják, hogy civilizációs betegségről van szó, az amerikai halálozási statisztikák azonban egy másik alapvető problémára világítanak rá.Család--Kurkumával a rák ellenhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140218-szakemberek-szerint-egy-forradalmian-uj-kurkumas-implantatum-segitsegevel-legyozheto-a-mellrak.htmlSzakemberek szerint egy forradalmian új implantátum segítségével legyőzhető a mellrák. Az eszközbe kurkumát csomagolnak, vagyis azt a fűszert, amely a curry jellegzetes sárga színét is adja.Kinga--Kinga lett a Rákellenes világnap arca - Gratulálunk!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140203-kinga-a-rak-ellenes-vilagnap-arca.htmlA Life.hu mentoráltját, Albert Kingát választották idén a rákellenes világnap arcává. Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.