modell műtét Larion Zoé barátnő bőrrák Müller Attila kés anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Atila szexi barátnője annyira retteg a bőrráktól, hogy hajlandó volt egy kisebb beavatkozásnak is alávetni magát, hogy a későbbiekben nehogy problémát okozzanak anyajegyei.

Zoé már rutinos volt a műtőasztalon, mert jó pár beavatkozáson átesett az elmúlt időszakban – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Már hét műtéten vagyok túl; volt két mellplasztikám, négy bölcsességfogamat kellett kiműteni, és egy férfiököl méretű cisztát is eltávolítottak a nyakamról másfél évvel ezelőtt. Ennek ellenére mindig van egy kis félelem bennem, amikor műtőasztalra fekszem, főként az injekciós tű látványa miatt" – mondta Zoé, aki minden évben kivizsgáltatja magát.

„Szerintem nem akkor kell orvoshoz menni, ha már nagy a baj. Az anyajegyvizsgálatnál most kiderült, hogy az egyik bőrhiba felülete fátyolossá vált, kissé elváltozott. Nyáron sokat vagyok a szabadban, imádok napozni. Nem vártam meg, hogy esetlegesen bőrrák alakuljon ki az anyajegy miatt, jobb az elővigyázatosság, inkább gyorsan leszedettem" – magyarázta a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.