Felébresztették az altatásból Törőcsik András focistát

Forrás: Ch. Gáll András -
Újpest FC agyműtét kóma ébresztés labdarúgó Törőcsik András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján korábban agyműtétet hajtottak végre.

Polonkai Zoltán, az exfutballista közeli barátja az MTI-nek azt mondta: kedd délelőtt látogatta meg Törőcsiket, aki reagált a kérdéseire. Példaként említette, hogy megkérte, szorítsa meg a kezét, ha megismeri őt, erre pedig láthatóan és érezhetően megtette ezt.

Forrás: Ch. Gáll András

Ahogy a Life.hu is megírta, Törőcsik András múlt hétfőn névnapi partin volt, elesett, és olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, egy vérömlenyt távolítottak el az agyáról, mostanáig mesterséges kómában volt.

Új kezelésben bízik Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140326-bajor-imre-szinesz-agydaganattal-kuzd-es-hazaerve-kinabol-most-uj-kezelesnek-veti-ala-magat.htmlBarátai vallottak Bajor Imre állapotáról, aki Kínából hazaérve egy újfajta kezeléssel próbálkozik. Dr. LifeOrigo"Meg nem született babáim" - egy édesanya megrázó történetehttp://www.life.hu/drlife/20140324-egy-fiatal-edesanya-a-life-hu-nak-meselte-el-ikerbabai-elvesztesenek-tortenetet.htmlEgy 42 éves anyuka, Eszter írt levelet a Life.hu szerkesztőinek. Talán azért, hogy letegye végre a terhet, amit egyedül, más nők megértése és gyengéd együttérzése nélkül lehetetlen tovább cipelni. Sorsa korántsem tipikus, mégis, biztosak vagyunk abban, hogy számos olvasónk rezonál majd érzékenyen a történetére, hiszen annyi nő kénytelen küzdeni egyedül a gyermekeiért, vagy gyászolja magányosan a meg nem született babáit.Dr. LifeOrigoMegsérült Máté Krisztahttp://www.life.hu/drlife/20140325-mate-kriszta-musorvezeto-sulyosan-megserult-ezert-veszelybe-kerult-szereplese-a-szombat-esti-lazban.htmlVeszélybe került Máté Kriszta tánca a Szombat Esti Lázban, ugyanis a műsorvezető súlyosan megsérült.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.