betegség Ganxsta Zolee halál Zana József Csala Zsuzsa kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz napja kórházban ápolják a súlyos beteg Zana Józsefet. A színművész infúziót kap és lábra állni is alig tud.

Zana József a Blikknek mesélt egészségi állapotáról. "Iszonyú hasi és gyomorgörcseim voltak, olyanok, hogy múlt kedden éjjel mentőt kellett hívni hozzám. Reggel már ki sem engedtek a kórházból, olyan rossz volt az állapotom" - kezdte kálváriáját a színész.

Forrás: MTI

"Egy hétig különböző vizsgálatokat végeztek, nem ehettem semmit, csak infúziót kaptam. Mostantól már néhány szem kekszet és teát kapok, már fel tudok kelni az ágyból, de hat kilót fogytam. Annyi biztos, hogy súlyos káliumhiányom van, de a hasi problémám okáról csak később mondanak valamit" – mondta el a színművész, akit az is nagyon bánt, hogy nem lehetett ott Csala Zsuzsa búcsúztatóján.

"Gyenge vagyok, rosszkedvű. Nincs erőm és életkedvem, mert mostanában csak tragédiák történnek velünk, idős színészekkel. Már én is rettegek a haláltól" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.