poligráf hajótörött tenger csónak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jose Salvador Alvarenga állítása szerint 13 hónapig hánykolódott csónakjával a tengeren. Sokan nem akarták elhinni, hogy igaz a története, de a legújabb orvosi és poligráfos vizsgálatok is őt igazolják. 

A tengerész még 2012 decemberében indult Mexikóból El Salvadorba, amikor is magára maradt a nyílt vízen. Madarak és teknősök vérét itta, hogy életben maradjon, mígnem idén februárban rábukkantak. Alvarenga történetét sokan fogadták kétkedve, mondván, ez csak kitaláció. A halászt azóta több orvosi vizsgálatnak is alávetették, és a szakértők szerint egészségi állapota bizonyíthatóan a tengeren való hánykódástól romlott meg. A férfi alávetette magát egy hazugságvizsgálatnak is, és a kiszivárgott hírek szerint az is őt fogja igazolni.

Kamu vagy igazság a mexikói hajótörött sztorija? http://www.life.hu/news/20140205-jose-ivan-mexikoi-hajotorott-tortenete-meder-aron-vitorlazo-szerint-valosagos-is-lehet.htmlA világsajtó pillanatok alatt felkapta a Marshall-szigeteknél előkerült mexikói "hajótörött" férfi történetét. A magát Jose Ivanként azonosító illető a 16 hónap alatt 13 ezer kilométert hánykolódott, és azt állítja, hogy teknőst, halat és madarakat evett, amikor pedig nem volt eső, teknősvért ivott. Sokan azonban a sztori valóságosságában kételkednek. NewsOrigoPánikot keltett egy hajóhttp://www.life.hu/news/20140327-egy-hajot-neztek-lezuhant-repulogepnek-a-kanari-szigeteknel.htmlTéves volt a kanári-szigeteki repülőgép-katasztrófáról szóló hír.NewsOrigoElkészült Fa Nándor csodahajójahttp://www.life.hu/news/20140324-fa-nandor-hajos-vadonatuj-hajoja-a-spirit-of-hungary-elkeszult.htmlFa Nándor vadonatúj hajója, a Spirit of Hungary, lenyűgöző adottságokkal rendelkezik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.