Most már mindenki megtudhatja, mekkora volt Napóleon pénisze

pénisz méret Napóleon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tudományos világ épp azon csámcsog, mekkora volt Napóleon császár pénisze, amelyet New Jersey-ben őriznek.

Kis ember nagy bottal jár - tartja a mondás, amely Napóleon esetében nem kifejezetten igaz. A Channel 4 új sorozatából kiderült, hogy az alacsony termetű, köpcösnek mondott uralkodó péniszének mérete egészen pontosan 3,8 centiméter volt. Ezt pedig onnan tudjuk, hogy a becses szerszámot New Jersey-ben őrzi Evan Lattimer, akinek édesapja vásárolta a tekintélyesnek éppen nem nevezhető hímtagot egy párizsi aukción - átszámítva 666 ezer forintból - írja az Independent.

wikipedia

Érdekesség, hogy Napóleon péniszét 17 szemtanú előtt vágta le a császár boncolását végző orvos. A nemes szerszámot eddig tíz ember nézhette meg, soha nem készülhetett róla fotó vagy filmfelvétel. A Channel 4 csatorna műsorvezetője, Mark Evans azt mondta, számtalan péniszt látott már a csivaváétól kezdve az ámbráns cettéig, és Napóleoné már nagyon ki van száradva. Szegény...

Elárverezik Napóleon utolsó tárgyaithttp://www.life.hu/bulvar/20140130-elarverezik-napoleon-utolso-targyait.htmlKalapács alá kerülnek Franciaországban Bonaparte Napóleon utolsó használati tárgyai. TV + BulvárEgy tipikus Oroszlán: Bonaparte Napóleonhttp://www.life.hu/horoszkop/20130812-egy-tipikus-oroszlan-bonaparte-napoleon-horoszkop-csillagjegy-ezoteria.htmlA Life.hu havi sorozatában minden alkalommal bemutatjuk az aktuális csillagjegy egy-egy híres szülöttjét, hogy megvizsgálhassuk: hol és miként jelentkeztek az életében a horoszkópjának jellegzetességei? Az Oroszlánokat természetesen csak egy uralkodó képviselheti: a hírhedt Bonaparte Napóleon.HoroszkópNapóleon fogolyból készült pacaljahttp://www.life.hu/ez-zsir/20120514-tortenelmi-szemelyek-kedvenc-etelei.htmlNem csak a magyarok szeretik a hasukat. Az alábbi, eredetileg a Táplálkozás és Tudomány gasztronómiai magazinban megjelent összefoglalóból megtudhatod, Európában is tudtak enni a történelem nagyjai.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.