rutinvizsgálat könyvbemutató megfigyelés lemondás Bud Spencer Róma kórház Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz színész-rendezőt egy római klinikán ápolják. Fia, Giuseppe van mellette – értesült a német bild.de.

Egy rutinvizsgálat után fújtak riadót az orvosok és úgy döntöttek, inkább bent tartják Bud Spencert. A filmsztár épp életrajzi könyvével turnézna Németországban. A kiadó vezetője, Oliver Schwarzkopf jelentette be, hogy a hírességnek le kell mondania a könyvbemutató körutat. A sztár fia, Giuseppe a Bildnek azt nyilatkozta, az orvosok egészségügyi okokra hivatkozva nem engedték édesapjának, hogy Németországba utazzon.

Forrás: AFP

Szűkszavúan hozzátette: édesapja nincs életveszélyben, de megfigyelésre bent tartják, amíg a keringése nem stabilizálódik. Az egykori olimpiai vízilabdázóról és olasz filmcsillagról köztudott, hogy évek óta küzd a súlyával. Amikor a legjobb formájában volt, akkor is 150 kilót nyomott, igaz, nem apró termetű, hiszen 190 centi magas.

Bud Spencernek 2012-ben egyszer már a halálhírét keltették.

Szájhigiénia – a friss lehelet titkahttp://www.life.hu/drlife/20140409-a-szaj-higienias-allapota-befolyasolja-a-leheletet.htmlA rossz lehelet sokaknak okoz problémát, ám kevesen vannak, akik tisztában vannak a szájszag kialakulásának pontos okával és a valóban hatékony megoldásokkal.Dr. Life--Lépfenében elpusztult egy oroszlán Debrecenbenhttp://www.life.hu/drlife/20140410-lepfeneben-elpusztult-egy-oroszlan-debrecenben-az-allatokat-megfigyelik-az-allatkertet-bezartak.htmlMost megfigyelik azokat az állatokat, amelyek ettek a lépfenével fertőzött húsból.Dr. Life--Kiengedték a kórházból Gabriel García Márquezthttp://www.life.hu/drlife/20140409-gabriel-garcia-marquez-nobel-dijas-irot-kiengedtek-a-korhazbol.htmlA Nobel-díjas írót bő egy hétig ápolták egy mexikóvárosi klinikán hörghurut miatt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.