Még mindig kórházban van az Újpest legendás játékosa

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Újpest agyműtét focista kórház Törőcsik András gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Újpest 45-szörös válogatott labdarúgója agyműtétje után már jobban van, de még bent tartják.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Törőcsik András márciusban egy névnapi partin elesett, és olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, egy vérömlenyt távolítottak el az agyáról, néhány napig mesterséges kómában tartották. A Blikkúgy tudja, azóta átvitték egy másik kórházba, azóta is ott gyógyul.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Barátja, Polonkai Zoltán reméli, egy hónap múlva már hazakerül a legendás játékos. Így nyilatkozott a lapnak Törőcsik állapotáról: „Fokozatosan gyógyul, a feje már nincs bekötve, gond nélkül lehet vele kommunikálni is. Fogyott, de most már szerencsére rendesen eszik, és napközben sétál is, amennyit bír. Tévét néz, újságot olvas, egyre jobban tér vissza az életkedve" – fejtette ki.

Az exfutballista egyébként 2010 augusztusában a mostanihoz hasonló körülmények között került kórházba, otthonában elesett, beverte a fejét, vérrög keletkezett az agyában, műtétje után akkor is életveszélyes állapotban feküdt napokig.

Egyre jobban van Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140425-az-agydaganattal-kuzdo-bajor-imre-szinesz-egyre-jobban-van-mar-tud-jarni-es-beszelni.htmlMár járni és beszélni is tud a nagybeteg Bajor Imre. A színész fájdalmai enyhültek, állítja kezelőorvosa, aki mindent megtesz páciense gyógyulásáért.Dr. LifeOrigoAgyvérzése volt Sharon Stone-nak?http://www.life.hu/drlife/20140424-sharon-stone-t-agyverzes-gyanujaval-szallitottak-korhazba-braziliaban.htmlA hónap elején két napon át benntartották az 56 éves színésznőt abban a brazil kórházban, ahová egy jótékonysági est után kellett szállítani.Dr. Life--Psota Irén újra kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20140424-psota-iren-onkent-ment-vissza-a-korhazba.htmlA színésznő a húsvétot otthon, családi körben tölthette, szerdán pedig önként tért vissza a Szent Rókus Kórház kardiológiai rehabilitációs osztályára, ahol újabb kezelések várnak rá.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.