hátfájdalom Victorias Secret fájdalomcsillapítás Hilary Rhoda félpucér természetes gyógymód köpölyözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önszántából lett tiszta véraláfutás a Victoria's Secret modelljének háta.

Vérfoltokkal a hátán fotózta le magát Hilary Rhoda. A Victoria's Secret szexi modellje hátfájdalmának csillapítása miatt folyamodott egy ősi gyógymódhoz, a köpölyözéshez, amelynek egyik kellemetlen velejárói a képen látható foltok is. Reméljük, a szép modellnek megérték ezek a kisebb-nagyobb véraláfutások, és hamarosan sokkal jobban lesz.

Forrás: Instagram/Hilary Rhoda

Nem Hilary az első a sztárvilágban, aki a köpölyözés módszerével próbál búcsút inteni a fájdalmaknak: kolléganője, Gisele Bündchen legutóbb a kamerák kereszttüzében, félmeztelenül esett át egy ilyen kezelésen, Jennifer Anistonnak pedig a hátán éktelenkedő foltok árulkodtak arról, bizony ő is volt már hasonló terápián.

Okok a mai hancúrra: ezért jó hétfőn szexelni!http://www.life.hu/intim/20140425-azert-jo-hetfon-szexelni-mert-a-legrosszabb-es-legboldogtalanabb-nap-es-fel-kell-dobni-szexszel.htmlA Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a szombati szex előnyeit. Ezért jó vasárnap szexelni című cikkünkben pedig azt írtuk, a vasárnap a legrosszabb nap. Rosszabb, mint a hétfő, mert hétfőn legalább a hétfő miatt rossz a kedvünk, a vasárnapot viszont egy másik nap, a hétfő szele rontja el. Jöjjön akkor most a mumus, a csúnya, ronda hétfő és a maga szexelőnyei.Intim--Eligazítunk a sminkecsetek világábanhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140427-hogyan-legyek-jo-no-eligazitunk-a-sminkecsetek-vilagaban.htmlBajban vagy, ha sminkecsetekről van szó? Nem tudod, melyik mire való? Csináltam egy videót, hogy segítsek egy kicsit!Hogyan legyek jó nő--Így néz ki Dobó Kata smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20140428-dobo-kata-szineszno-reggeli-smink-nelkuli-fotot-posztolt-magarol.htmlA gyönyörű színésznő megmutatta, hogyan néz ki korán reggel, ágyban párnák közt, amikor kislánya, Szofi ébreszti.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.