Kiveteti a szilikont a melléből Fatima

mell szilikon műtét implantátum Fatima fogyás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő úgy döntött, elege van a szilikonból és nem terheli tovább a szervezetét, mert alvásgondjai vannak a nagy méretű keblek miatt.

Fatimának elege lett az idegen anyagból és bár pár éve szükségesnek látta betetetni a szilikont, mert a nagy fogyás miatt megereszkedett a melle, most úgy döntött, megválik az implantátumtól – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Három és fél kiló bőrt és zsírt távolítottak el a hasamról, a cicimbe szilikon került. Akkoriban ez nagy boldogság volt, de most kivetetem az idegen anyagot, és felvarratom a mellemet" - mondta az énekesnő, akinek komoly gondokat okozott a melle.

"Egyetlenegyszer sem tudtam egy jót aludni, amióta szilikon van a testemben. Előtte mindig hason feküdtem, most ez egyszerűen nem megy. Az utóbbi időben elkezdett zavarni, hogy idegen anyag van a testemben, és hogy nem tudom, mi lesz vele tíz év múlva" – indokolta döntését Fatima, mielőtt dr. László Zsolt plasztikai sebésszel konzultált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.