Majka szíve megint rendetlenkedett

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Ganxsta Zolee lemondás orvos Majka szívbillentyű-rendellenesség London fellépés Curtis szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Londoni fellépését is le kellett mondania a rappernek, mert rosszul lett és az orvosok szigorú pihenőre fogták.

Ahogy a Life.hu is megírta, évekkel ezelőtt a zenésznek veleszületett szívritmuszavara miatt kellett átesnie egy cseppet sem veszélytelen másfél órás beavatkozáson. Azóta Majka odafigyel magára és a szervezete jelzéseit komolyan veszi. Így történt ez most is: a minap rosszul lett és orvosai tanácsára a fellépését is lemondta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Londoni rajongók! Biztosan hallottatok róla, hogy a szívem olykor rendellenesen viselkedik. Ennek tudom be a mai rosszullétet is. Nem tudtam felszállni a déli londoni járatra, az orvosok tanácsára néhány napot pihennem kell. Pedig nagyon készültünk Curtisszel, ráadásul Ganxsta Zoliékkal közös buli lett volna, de így ma este csak ők lépnek fel. Rettenetesen sajnálom. A szervezőkkel közösen kitaláljuk, hogyan tudjuk ezt a londoni estét pótolni" – írta közösségi oldalán Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.