Eszményi Viktória műtét Cseh-Szakál Tibor sérülés endoszkóp Szombat esti láz térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Szombat Esti Láz alatt sérült meg, ezért endoszkópos beavatkozással műtik a térdét.

Ahogy a Life.hu is megírta, az énekesnőnek először a bordája sérült meg, most pedig kiderült, a térde is maradandóan károsodott – írja a Bors.

Forrás: MTI

„Részleges térdszalag-szakadásom van, nem kerülhető el az operáció" – számolt be az állapotáról Viktória, akire profi táncpartnere, Cseh-Szakál Tibor ugyan nagyon vigyázott a próbák alatt, mégsem tudta elkerülni a sérüléseket.

„Korábban gerelyhajító voltam, a Testnevelési Főiskolára is jelentkeztem. A jobb lábam volt az úgynevezett rúgó lábam, ezért nagyobb megterhelést kapott, mint a másik. Ez a megterhelés miatti kopás jelentkezett most is az intenzív edzések alatt. A műsor idején kétszer kellett vizet leszívni a lábamról" – folytatta az énekesnő, akit jelenleg a vízilabda-válogatott orvosa kezel.

"Endoszkópos műtéttel kell helyreállítani a szalagokat, vagyis nem nyitják fel a térdemet, így valószínűleg már aznap elhagyhatom a kórházat. Eddig nem fájt a térdem, de most egy óra vezetés után nagyon is érzem, ezért szeretném, ha minél előbb, még a nyáron meglenne a műtét" – magyarázta Eszményi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.