Kórházba került Király Viktor

Forrás: Facebook/Király Viktor -
Viva Comet 2014 Comet-gömb hangszál kórház Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes épp, hogy csak átvette a legjobb férfi előadónak járó díjat a VIVA Cometen, máris a kórházban kezelteti magát. Jobbulást, Viktor!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Király Viktor vihette haza a legjobb férfi előadónak járó Comet-gömböt az idei VIVA Comet Gálán. Nem sokáig örülhetett önfeledten győzelmének, az énekes ugyanis kórházban van, ezt Facebook oldalán osztotta meg rajongóival.

Forrás: Facebook/Király Viktor

„Most sajnos a kórházban vagyok, mert hangszál csomót sikerült szereznem! Így előre elnézést kérek mindenkitől, hogyha esetleg nem tudunk találkozni valamelyik koncerten. Mindent időben ki fogok írni a Face-re, hogyha esetleg elmarad egy-két buli. Sajnos, ha nem figyelek oda erre, akkor az is lehet, hogy elmegy a hangom. Remélem, megértitek! Köszönöm szépen, hogy vagytok nekem. És remélem, még jó sok olyan élményünk lesz, mint a tegnap este. Szép napot nektek!" – írta közösségi oldalán Viktor.

Inkognitóban érkezett Szabó Zsófi a VIVA Cometrehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-szabo-zsofi-es-baronits-gabor-egyutt-a-viva-comet-dijatado-galan.htmlSzabó Zsófi egy éve még merész, szinte mindent látni engedő csipke- és tüllruhában érkezett a VIVA Cometre. Idén úgy kellett rá vadászni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVIVA Comet: Kiszel új pasit, Tolvai Reni fémcicit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140611-elo-kozvetites-percrol-percre-a-viva-comet-2014-dijatado-galarol.htmlMinden év egyik legnagyobb eseményének számít a VIVA Comet-gála, ahol ilyenkor nemcsak a magyar zenei élet legismertebb arcai, hanem a bulvárújságírók is megjelennek. Az előbbiek díjat kapnak, díjat adnak át, vagy egyszerűen megmutatják magukat, az utóbbiak sztorikat vadásznak A Nagy Nyári Uborkaszezon előtt. A Life.hu újságírói beszámolnak arról, amit nem láthatsz a tévében vagy az online közvetítésben.TV + Bulvár--Tóth Gabi parányi forrónadrágban indult a VIVA Cometrehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-igy-keszul-a-viva-comet-galara-toth-gabi-cserpes-laura-es-hien.htmlMár csak néhány óra és kezdődik a VIVA Comet-díjátadó. A jelöltek közül többen már meg is osztották, hogyan készültek az eseményre, vagy még a vörös szőnyeges bevonulás előtt megosztották követőikkel, miben feszítenek majd a fotósok előtt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.