Életmentő műtétre vár a háromlábú kislány

Forrás: Facebook/Children of War Foundation -
háromlábú Kalifornia sziámi ikrek kislány életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a panamai kislányt, Ana Paulát elválasztották sziámi testvérétől, három lába maradt. Most Kaliforniába szállították, hogy életmentő operációt hajtsanak rajta végre.

Ana Paula 20 hetes volt, amikor elválasztották sziámi ikertestvérétől, akivel a medencéjüknél összenőttek. Testvére nem élte túl, neki pedig három lába maradt, amiből csak a bal működőképes.

Forrás: Facebook/Children of War Foundation

A panamai kislányra Kaliforniában vár egy életmentő műtét, amelynek során a doktorok eltávolítják a két életképtelen lábat – írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Children of War Foundation

Később protézist kap és remélhetőleg képes lesz járni. Futni és játszani, mint a többi gyerek azonban biztosan nem tud majd – mondta az orvosi stáb vezetője. Dr. Kit Song megjegyezte, hogy nagyon bizakodó.
A kicsi szállítását és költségeit egyebek mellett a Children of War Foundation elnevezésű alapítvány támogatja, akik Anához hasonló gyerekeken segítenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.