"Természetes kemoterápiás" kezelést választott Bajor Imre

Forrás: RTL Klub -
agydaganat Bajor Imre sárgabarack Heti Hetes kemoterápia kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta a színész felesége a találgatásokat megelégelve a nyilvánosság előtt mondta el, hogy Bajor Imrének agydaganata van, szinte nincs olyan hét, hogy ne röppenne fel egy-egy újabb hír az állapotáról. A minap már arról írhattunk, elképzelhető, hogy ősszel visszaülhet a Heti hetesbe, aztán pedig azt osztottuk meg veletek, hogy kórházba kellett szállítani. 

A Blikk információi szerint Bajor "természetes kemoterápiás" kezelést választott a hagyományos gyógymód helyett. Azért döntött így, mert bízik abban, hogy ennek nincsenek káros és maradandó mellékhatásai. A nála alkalmazott B17 a sárgabarack magjában található meg a legnagyobb koncentrációban, és az ebből készített vitamint daganatos betegeknél alkalmazzák természetes gyógymódként a rákos sejtek elpusztítására, szaporodásuk gátlására.

Forrás: RTL Klub

"Igaz, hogy B17-es készítményeket kapott. De a fájdalmai miatt le kellett állni velük. Bajor a kórházban jelenleg is kiszáradás elleni infúziókat kap és már nincsenek fájdalmai. Vért kap, hogy megerősödjön. Ez lesz a döntő" – erősítette meg a napilap információit dr. Vargha Zoltán, a színész felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet vezetője, névadója.

Bajort egyébként a fővárostól viszonylag távol, egy vidéki kórház belgyógyászatán kezelik és valószínű, hogy a hétvégét már otthon töltheti. Nagyon szorítunk érte!

Szörnnyé plasztikázta magát a férfihttp://www.life.hu/drlife/20140625-hugo-hernandez-garcia-otthon-plasztikazta-magat-ettol-szornyfejuve-valt.htmlOtthoni, olcsó barkácsmódszerrel szeretett volna nőiesebb arcot magának a férfi. Nagyon csúnyán megjárta.Dr. LifeOrigoAz akaraterő lehet Schumi gyógyulásának kulcsa http://www.life.hu/drlife/20140622-schumacher-eselyeit-latolgatja-peter-moecke-a-hamburgi-klinika-orvosa.htmlTöbb perces beszélgetés közöl a bild.hu a hamburgi klinika orvosával, Peter Moecke professzorral. A szakember tiszta vizet önt a pohárba, és a laikusok számára is megpróbálja elmagyarázni, mit jelent az, hogy a pilóta felébredt a kómából. Dr. Life--Kórházba vitték Bajor Imréthttp://www.life.hu/drlife/20140622-bajor-imre-nem-megy-az-onkologiara-pedig-nagyon-legyengult-a-szervezete.htmlJó ideig visszautasította a kórházi kezelést Bajor Imre, még a szerettei sem tudták rávenni, hogy bevonuljon a klinikára. Most azonban belátta, hallgatnia kell orvosaira és a családjára, mentővel vitték az egyik intézmény belgyógyászatára. A hír, hogy a színésznek sürgős kezelésekre van szüksége azért is meglepő, mert az elmúlt időszakban úgy tűnt, sokat javult az állapota. Ahogy a Life.hu is megírta, Ihos József rádiókabaréjában térne vissza, ősztől pedig a Heti hetes műsorba várják a színészt. Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.