Harrison Ford már majdnem két lábon jár

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Star Wars 7 járás mankó sétálás London Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 71 éves színész a Star Wars 7 forgatásán sérült meg, törött bokája miatt műteni kellett. A sztár pár napig tolószékbe kényszerült, ám nemrég a saját lábán sétálva kapták lencsevégre London utcáin.

Fellélegezhetnek a Star Wars 7 készítői: a pár hete lesérült Harrison Ford egyre jobban van. A 71 éves színész múlt hónapban törte el a lábát a forgatás közben, ami miatt később műtét és tolószék várt rá. A korábbi hírek szerint a film producerei kissé aggódtak Ford felépülését illetően.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Ám úgy tűnik, a jelek szerint minden rendben halad: a 71 éves sztárt nemrég London utcáin bicegve fotózták le, amint egy speciális mankóval sétált egy étterem lépcsőjén – a képeket ide kattintva nézheted meg. Hiába, egy sokat megélt akciósztárnak egy bokatörés sem jelenthet gondot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.