Balesetet szenvedett Istenes Bence Horvátországban

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Music Fm Istenes Bence baleset Horvátország vízi sport nyaralás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub és a Music FM műsorvezetője horvátországi nyaralása során kapott agyrázkódást, miközben kipróbált egy új vízi sportot.

Istenes Bence egy héttel ezelőtt enyhe agyrázkódást szenvedett nyaralása alatt. Horvátországban egy air chair nevű vízi sportot űzött, amikor leesett a motorcsónakkal vontatott ülőkéről – tudta meg a hir24.hu.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Egy óriásit szaltóztam, beütöttem a fejem és a tarkómat. 5-6 napon át folyamatosan szédültem és hányingerem volt, enyhe agyrázkódásom lehetett. Orvosnál is voltam, de szerencsére már jobban vagyok. Eléggé megijedtem, örülök, hogy nem lett komolyabb bajom" - mondta a portálnak a műsorvezető, aki összesen egy hetet nyaralt a tengerpart mellett hat barátjával.

Elárulta azt is, hogy a balesetet leszámítva nagyon jól érezték magunkat. „Sokat fociztunk, röplabdáztunk, jókat ettünk és sokat nevettünk. Jól esett ez a kis pihenés, az év további részében ugyanis rengeteg munka vár rám" - tette hozzá Bence, aki minden bizonnyal arra utalt, hogy a Music FM reggeli műsora mellett ő vezeti majd az X-Faktor következő szériáját is az RTL Klubon. Ráadásul egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.