Egy elhunyt fiú szívveréséből készített dalt a szülőknek egy zeneterapeuta

Forrás: Youtube -
terapeuta halál zene dal gyász szülő szívverés fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Schreck zeneterapeuta egy 14 éves fiú szívhangjából készített dalt a gyermeküket elveszítő szülők számára.

Dylan Bennett mindössze 14 éves volt, amikor meghalt. Különleges módszert választott a megtört szülők fájdalmának enyhítésére a cincinnatti kórház zeneterapeutája, Brian Schreck. A férfi egy sztetoszkóp és egy mikrofon segítségével rögzítette Dylan szívhangját, majd összeillesztette a fiú kedvenc dalával.

Brian Schreck, a zeneterapeuta Forrás: Youtube

Bár a fájdalom megszüntetésére aligha létezhet gyógyír, egy gyermeküket elveszítő szülő számára mégis szép ajándék. Dylan dalát az alábbi videóban hallgathatod meg:

Radics Gigi gyászolhttp://www.life.hu/drlife/20140703-radics-gigi-enekesno-megasztar-gyoztes-nagyapjat-gyaszolja.htmlRadics Gigi csütörtök délután elveszítette nagypapáját.Dr. Life--Hidegterápia kínzó fájdalom ellenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/kropko-peter/20130926-hidegterapia-kinzo-fajdalom-ellen.htmlKínzó fájdalom gyötör, vagy az edzés teljesítményeden szeretnél egy picit javítani? Kropkó Péter triatlonista, a Life.hu sztárszerzője veled is megosztja, hogy miért érdemes kipróbálni ezt az orvosi és terápiás módszert.Kropkó PéterKönnyek, koktélruhák és erőltetett mosolyok egy gyerekszépségversenyenhttp://www.life.hu/csalad/20140626-little-miss-hungary-gyerekszepsegverseny-gyerekmodellek-a-kifuton.htmlLáthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött és mi a jövőképük? Megmutatjuk!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.