Végre! Jó hírek Schumacherről - exkluzív interjút adott a felesége

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
kóma Michael Schumacher kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Corinna Schumacher, a hétszeres Forma-1 világbajnok Michael Schumacher felesége beszélt férje állapotáról.

Corinna korábban már nyilatkozott a Neue Postnak, ahol szintén azt modta el, férje állapota napról napra kielégítőbb. Mi más is mondhatna - az elkövetkezendő hetekben, hónapokban, reméljük, ugyanezt fogjuk tőle hallani!

"Egyre jobban van, lassan, biztosan, de mindenképpen javul az állapota!" – mondta Corinna Schumacherről, aki több mint 170 napot töltött kómában, miután balesetet szenvedett az Alpokban. Ahogyan korábban írtuk, Michael sokkal jobban reagál felesége, Corinna hangjára, mint bárki máséra.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Schumachert 179 nap kóma után júniusban szállították át egy svájci magánklinikára, Lausanne-ba ahol a nyilvánosság teljes kizárával zajlik a rehabilitációs kezelése.

Újabb gyomorforgató híresztelés Schumacherrőlhttp://www.life.hu/drlife/20140511-ujabb-gyomorforgato-hireszteles-schumacherrol-egy-hazai-internetes-oldal-azt-allitja-videoja-van-a.htmlAz egyik hazai internetes oldal tette közzé a hírt: Michael Schumacher felébredt a kómából. A hír mellé egy megőszült Schumacher képet is kapunk és az ébredésről készült videófelvétel ígéretét kecsegteti. A hír azonban természetesen hazugság.Dr. Life--Szagok is segíthetnek Schumacher felépülésébenhttp://www.life.hu/drlife/20140619-schumacher-kezeloorvosa-dr-karin-diseren-a-lausanne-i-klinikan.htmlA svájci klinikára a legnagyobb diszkrécióval átszállított Schumacher állapotáért most közel ötven ember felel. A negyvenhat gyógytornász, terapeuta, klinikai szakápoló, logopédus és orvosi koordinátor munkáját a sportoló orvosa, dr. Karin Diserens hangolja össze. Ugyanakkor Erich Riederer neurológus azt nyilatkozta, alig van remény arra, hogy a világbajnok újra a régi legyen. Dr. Life--Kóma után - felépülhet Schumacher?http://www.life.hu/drlife/20140617-michael-schumacher-het-honap-koma-utan-magahoz-tert.htmlTöbb mint fél év mesterséges kóma után Michael Schumacher felébredt, de gyógyulási esélyei körül sok a találgatás.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.