Szabó Győző kis híján megsüketült

súgó süketség hallás színész grafikus Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ti tudtátok, hogy Szabó Győző hallásproblémákkal küzdött? Ugye, hogy nem. 

A hot! magazinban olvasható, hogy Szabó Győzőnek néhány évvel ezelőtt annyira megromlott a hallása, hogy majdnem megsüketült. Két fülműtéte is volt, ám a hallása most sem tökéletes.

Forrás: RTL Klub

"A színházban még most sem nagyon tudok a súgóra hagyatkozni, ha beszélnek hozzám, mindig figyelem az emberek száját" - mesélte, majd elárulta azt is, ha elveszítené a hallását, grafikusként próbálna boldogulni.

"Természetes kemoterápiás" kezelést választott Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140627-bajor-imret-b17-vitaminnal-kezelik-amely-a-sargabarack-magjaban-talalhato-meg.htmlAmióta a színész felesége a találgatásokat megelégelve a nyilvánosság előtt mondta el, hogy Bajor Imrének agydaganata van, szinte nincs olyan hét, hogy ne röppenne fel egy-egy újabb hír az állapotáról. A minap már arról írhattunk, elképzelhető, hogy ősszel visszaülhet a Heti hetesbe, aztán pedig azt osztottuk meg veletek, hogy kórházba kellett szállítani. Dr. LifeOrigoSzörnnyé plasztikázta magát a férfihttp://www.life.hu/drlife/20140625-hugo-hernandez-garcia-otthon-plasztikazta-magat-ettol-szornyfejuve-valt.htmlOtthoni, olcsó barkácsmódszerrel szeretett volna nőiesebb arcot magának a férfi. Nagyon csúnyán megjárta.Dr. LifeOrigoKórházba vitték Bajor Imréthttp://www.life.hu/drlife/20140622-bajor-imre-nem-megy-az-onkologiara-pedig-nagyon-legyengult-a-szervezete.htmlJó ideig visszautasította a kórházi kezelést Bajor Imre, még a szerettei sem tudták rávenni, hogy bevonuljon a klinikára. Most azonban belátta, hallgatnia kell orvosaira és a családjára, mentővel vitték az egyik intézmény belgyógyászatára. A hír, hogy a színésznek sürgős kezelésekre van szüksége azért is meglepő, mert az elmúlt időszakban úgy tűnt, sokat javult az állapota. Ahogy a Life.hu is megírta, Ihos József rádiókabaréjában térne vissza, ősztől pedig a Heti hetes műsorba várják a színészt. Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.