Szükség van rád! Ma ismét adhatsz vért – tudd meg, hol!

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
önkéntes Országos Vérellátó Szolgálat véradás véradó Vöröskereszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 helyszínen várják pénteken az önkéntes segítőket országszerte.

Ismét országos véradónapot szervez a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat: 22 helyszínen várják az önkéntes véradókat országszerte.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Nyáron is szükség van rád! Adj vért, adj esélyt!" szlogennel szólít véradásra a Magyar Vöröskereszt a nyári hónapokban. Pénteken a Tesco 22 üzletében - Budapesten, Ajkán, Békéscsabán, Bonyhádon, Debrecenben, Esztergomban, Gyöngyösön, Gyulán, Kaposváron, Kecskeméten, Kiskunfélegyházán, Nagykanizsán, Pápán, Pécsen, Püspökladányban, Siklóson, Szegeden, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen - várják a véradókat – tudósít az MTI.

A véradáshoz ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványod, lakcím- és eredeti TAJ-kártyád!

Peteérés: a nők megvadulnak, megszépülnek, de irigyek lesznek!http://www.life.hu/drlife/20140714-a-peteeres-alatt-megvaltozik-a-nok-viselkedese.htmlA fogamzóképes korban lévő nők életében minden hónapban van néhány nap, amikor szinte kivetkőznek önmagukból. A termékeny időszakban alapvetően változhatnak meg viselkedési, öltözködési, vásárlási szokásaik, és mindennek mozgatórugója az ádáz harc a másik nem figyelméért.Dr. Life--Újszülöttet gyilkoltak meg Hajdúszoboszlónhttp://www.life.hu/drlife/20140717-ujszulott-baba-lett-gyilkossag-aldozata.htmlNagy valószínűséggel 19 éves szülei végeztek a kicsivel.Dr. LifeBetegségmúzeum nyílt Philadelphiábanhttp://www.life.hu/drlife/20140714-a-philadelphiai-egyetem-orvosi-kara-betegsegmuzeumot-hozott-letre.htmlHorrorisztikus, idegborzoló múzeumot hoztak létre a Philadelphiai Egyetem orvosi karán, Pennsylvaniában. A tárlat a legkülönfélébb betegségeket szemlélteti - nem is akármilyen formában.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.