Pocak-para! Jáksó Lászlót fogyókúrára fogta orvosa

Forrás: Origo -
cukorbetegség orvos mázsa Jáksó László hízás Class FM fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteg a cukorbetegségtől Jáksó László, aki az elmúlt időszakban felszedett jó pár kilót, amitől kínkeserves diétával próbál megszabadulni.

A rádiós szomorúan vette tudomásul, hogy a mérleg már egy mázsát mutat, amikor rááll, így orvosi segítséget kért a fogyáshoz – írja a Best magazin.

Forrás: Origo

„Be kellett látnom, hogy egy mázsásan már nem érzem jól magam. Az egyszerű hétköznapi teendőim is nehézkesen mennek. Akkor született bennem az elhatározás, hogy fogyókúráznom kell, amikor láttam egy videót az interneten, amelyen egy remegő hasú, nagyon kövér férfi focizott" – mondta Laci, akiről az állapotfelmérés során kiderült, 11 kilónyi felesleg van. „Nem tagadom, sokszor majdnem megveszek egy kis csokoládéért. De még ha kínomban kockásra is karmolom magam, akkor is bírnom kell" - magyarázta a rádiós.

Öt természetes fogfehérítő módszerhttp://www.life.hu/drlife/20140724-termeszetes-modszerek-a-fogak-feher-szineert.htmlA kávé, a tea, a dohányzás, sőt a csokoládé is nyomot hagyhat a fogon. Idővel eltűnik a fogsor üde színe és ragyogása, és még akkor is, ha egyébként egészségesek a fogaid, a sárgás, tompa látvány miatt nem tűnik annak.Dr. LifeOrigoÍgy szűrd ki a drogot az italodból – hiánypótló találmányhttp://www.life.hu/drlife/20140724-a-randidrogot-kiszurheted-az-italodbol-egy-uj-keszulekkel-a-szemelyes-ital-azonositoval.htmlEgy aprócska, de annál zseniálisabb eszköz segítségével megtudhatod, csempészett-e valaki randidrogot az italodba. Korábban a partidrog jelző pohárral is próbálkoztak.Dr. Life--Korai klimax - amikor túl gyors a természethttp://www.life.hu/drlife/20140716-korai-klimax-eseen-jelentkezo-tunetek-megelozes.htmlA változókor rendkívül erős hormonális változások eredménye, amely súlyos testi-lelki tünetekkel jelentkezhet. Néha ezek a tünetek azonban az egészségesnek tekintett időponthoz képest több évvel korábban is beköszönthetnek és felborítják az egyén teljes életét, például a családalapításra vonatkozó elképzeléseit.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.