Őrület! Rutinműtétnek indult, péniszcsonkolás lett belőle

Forrás: Thinkstock -
pénisz Alabama kártérítés Amerika csonkolás orvosi műhiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémálmaiban sem gondolta egy amerikai férfi, hogy egy orvosi műhiba következményeként megfosztják féltve őrzött testrészétől.

Az Alabamában élő nős férfi körül akarta metéltetni magát. Ez az eljárás teljesen szokványosnak számít az Egyesült Államokban. Állítása szerint orvosa semmiféle kockázati tényezőt nem említett neki, így teljes nyugalommal feküdt be a birminghami baptista klinikára – írja a Blikk.

Forrás: Thinkstock

A férfit akkor érte a sokk, amikor felébredt és látta, hogy a sebészek körülmetélés helyett amputációt hajtottak rajta végre és a korrekcióval ellentétben eltávolították az egész péniszét. Bár orvosai semmiféle logikus magyarázattal nem tudtak szolgálni, kiderült, hogy nem egészségügyi oka volt az eltávolításnak. Valószínű, hogy súlyos orvosi műhiba történt, ezért a férfi és felesége feljelentette a két sebész, akik az operációt végezték.

Bár a szerencsétlenül járt férj tetemes kártérítésre számíthat, nemi szervét nem fogják tudni visszaadni. Amellett, hogy borzalmas fájdalmakat él át, a szexről és a gyermeknemzésről is le kell mondania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.