Erek mindenütt! Durva lábszelfit posztolt a Tour de France biciklistája

erek szelfi Tour de France láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ez nem lehet normális!", "lehetetlen!", "ilyen nincs, egészségtelen!", "tuti doppingol!" - ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek a lengyel Tour de France-versenyző, Bartosz Huzarski Facebook-posztja alá. A biciklista megmutatta, hogyan is néz ki a lába 145 és fél kilométer után.

"Nem számítottam arra, hogy ekkora felháborodást vált ki a fotó" - írta a Facebook-oldalán a versenyző, aki megjegyezte, sosem voltak olyan lábai, mint egy Victoria's Secret modellnek. "Számomra ez a látvány nem szokatlan, igaz, nem is mindennapi" - tette hozzá a biciklis, aki megjegyezte: egy kemény verseny után, ráadásul meleg időben előfordul, hogy így néznek ki a lábai.

Forrás: www.facebook.com/bhuzarski

Véget ért a 101. Tour de France

A várakozásnak megfelelően Vincenzo Nibali nyerte meg a 101. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt. A verseny végéről bővebben az Origo.hu-n olvashatsz.
Videóra vette egy biciklis, ahogy leszorítja és fellöki a BKV buszhttp://www.life.hu/news/20140725-videora-vette-a-biciklis-ahogy-a-bkv-busz-eluti-a-sofort-kirugjak.htmlA kerékpáros kamerája rögzítette, ahogy a busz az orrával a járdára löki fel a biciklist, majd lassítás nélkül továbbhajt. Azt mondja, nem vette észre a férfit. A sofőr mostantól nem vezethet.News--Szokatlan módon bicikliznek a sztárokhttp://www.life.hu/bulvar/20140717-gyengenlatokkal-bicikliznek-a-sztarok-kozhasznu-egyesulet-balaton-koruli-kerekparturajan.htmlTöbb hazai híresség is csatlakozott a Mozdulj! Közhasznú Egyesület Balaton körüli kerékpártúrájához, ahol tandembiciklin, látássérültekkel tekernek majd együtt. TV + BulvárOrigoHa kényelmetlen a biciklizés, valamin változtatnod kellhttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140428-ha-kenyelmetlen-a-biciklizes-valamin-valtoztatnod-kell.htmlItt a jó idő, használjuk ki, biciklizzünk minél többet. De mielőtt nyeregbe szállnánk, érdemes megvizsgálni a biciklink beállításait, az 51-szeres Ironaman, Kropkó Péter tanácsai alapján. Ha pedig éppen bringavásárlás előtt állunk, akkor főleg jó átgondolnunk néhány szempontot.Gabriella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.