Öngyilkosságot kísérelt meg a NOX együttes frontembere

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
NOX öngyilkos feleség öngyilkosság együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságot kísérelt meg Nagy Tamás, az egykori NOX együttes frontembere. A kísérlet után - ami szerencsére kudarcba fulladt - feleségét vádolják az interneten: a kommentelők szerint ő tehet mindenről. Tamás védelmébe vette a nőt. 

"Azzal bántották, hogy csak addig volt velem, amíg ment a szekér, pedig a házasságunk megromlásához ketten kellettünk. Nem ő tehet az öngyilkossági kísérletemről, sem arról, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj!"– mondta szomorúan a Borsnak Nagy Tamás, aki a Facebook-oldalán is kikelt a feleségét gyalázók ellen.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

Nagy Tamás az együttes felszoszlása után pánikrohamokkal küzdött, gyógyszerek nélkül az utcára sem tudta kitenni a lábát, pszichiátrián kezelték. Innen indult a mélyrepülés, a felesége is ekkor hidegült el tőle. Az öngyilkossági kísérlet óta Tamás jól van, ősztől egy általános iskolában tanít majd néptáncot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.