Tulisa botoxkezelésen járt

Forrás: AFP/Carl Court -
botox Tulisa Contostavlos X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Boldog vagyok az ajkaimmal!" - nyilatkozta a minap Tulisa Contostavlos, aki végre beismerte, hogy részt vett néhány szépészeti beavatkozáson. A brit X-Factor zsűritagja 26 éves. 

A fiatal sztár beismerte, feltöltette az ajkait, és az arca is más lett kicsit. ,,Igen, megcsináltattam a számat, és nagyon boldog vagyok. Sőt, az arcomba is került némi töltőanyag" - nyilatkozta a botoxkezelésekről Tulisa. A celeb azért is mesélt beavatkozásairól, mert néhány napja, amikor a műtét után készült képek felkerültek az internetre, a rajonóit sokkolta a változás. A többi fotót a Daily Mail-en is megnézheted.

Forrás: AFP/Carl Court

,,Én döntöttem el, hogy ezt akarom. Sokat fogytam mostanában, beesett volt az arcom, nem tetszettem magamnak. Az arcom pedig azért volt felpuffadva, mert vízvisszatartásai problémáim vannak" - tette hozzá a fiatal híresség.

Kár, hogy Tulisa nem olvas bennünket, pedig szívesen megmutatnánk neki, hogy néz ki az agyonplasztikázott Lindsay Lohan vagy az a nő, akinek tönkretette életét a szépészeti beavatkozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.