Megmenthették volna Brittany Murphy-t?

Forrás: Getty Images -
halál gyógyszer drog kokain patológus antidepresszáns nyugtató orvos szorongásoldó anorexia Brittany Murphy kórház segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő patológusa, dr. Richard Stepherd szerint ha egy nappal korábban orvoshoz szállítják a színésznőt, nagy valószínűséggel még ma is élhetne.

Ha halála előtt egy nappal orvos is látta volna Brittany Murphy-t, nagy valószínűséggel ma is élne – állítja dr. Richard Stepherd patológus, aki többek között Diana hercegnő halálát is vizsgálta már. A tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznő 2009 decemberében esett össze a fürdőszobájában. Édesanyja, Sharon azonnal tárcsázta a mentőket, ám már túl késő volt.

Forrás: Getty Images

A színésznő halálával kapcsolatban felröppentek elméletek, miszerint anorexiája és kokainfüggősége végzett vele, ám dr. Stepherd egyik sem okolható érte. Sokkal inkább a rengeteg antidepresszáns, nyugtató, szorongásoldó és a mellkasi fertőzésére szedett készítmény együttes hatása, valamint a nem megfelelő higiéniai körülmények.

Sztárok, akik inkább eldobták maguktól az életüket

Szépek, sikeresek, híresek - mégis inkább az öngyilkosságot választották. A csillogás nem minden esetben jár kéz a kézben a boldogsággal - erről ide kattintva olvashatsz többet itt, a Life.hu-n.
Egy elhunyt fiú szívveréséből készített dalt a szülőknek egy zeneterapeutahttp://www.life.hu/drlife/20140707-felvette-a-fiu-szivvereset-mielott-meghalt-majd-dalt-keszitett-belole-egy-zeneterapeuta.htmlBrian Schreck zeneterapeuta egy 14 éves fiú szívhangjából készített dalt a gyermeküket elveszítő szülők számára.Dr. LifeOrigoMiért szed rákgyógyszert Bangó Margit?http://www.life.hu/drlife/20140616-bango-margit-a-nota-kiralynoje-elarulta-miert-szed-rakgyogyszert.html"Az utóbbi időben már fogyott belőlem az erő, éreztem, nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném" - kezdte történetét Bangó Margit a Blikknek.Dr. LifeOrigoCsontos karok, rémisztő tekintet - ilyen volt a drogfüggő Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20140709-angelina-jolie-oscar-dijas-szineszno-drogfuggo-volt-az-1990-es-evekben-sokkolo-fotok-kerultek-elo.htmlMost ő a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, oldalán a legsármosabb férfival, ám az 1990-es években nagyon nehéz időket élt át Angelina Jolie. Ezt ő maga sosem tagadta - nemrég pedig rémisztő fotók is előkerültek a színésznőről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.