„A hegyibetegség nem vicc!" – kórházba került Lady Gaga

Forrás: Instagram/Lady Gaga -
oxigénmaszk koncert Denver hegyibetegség kórház Lady Gaga magassági betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oxigénmaszkkal az arcán sokkolta a nagyérdeműt az énekesnő, aki hegyibetegség miatt kötött ki egy klinikán. A rendkívül fontos hírről még az MTI is beszámolt.

Nem, a képen látható maszk ezúttal nem Lady Gaga színpadi kellékeinek egyike, hanem a kőkemény valóság.

Forrás: Instagram/Lady Gaga

Az extravagáns énekesnő, aki Takács Nóra sztárszerzőnket is megihlette korábban, kapcsán már kevés dolgon lepődünk meg, ám a helyzet ezúttal valóban komoly: a sztárt hegyibetegség miatt kellett kórházba szállítani az 1600 méteren fekvő Denverben adott koncertje után. Mondjuk annyira nagy baj nem lehet, ha a kórházi ágyban még tudott lőni magáról egy szelfit.

Miért nem lepődünk meg Lady Gagán?

Az énekesnő húzásain edződve már kevés dolog veri ki nálunk a biztosítékot. Hogy csak néhányat említsünk: láthattuk már leborotvált hajjal, totál meztelenül és hányta már el magát koncertjén több ezer ember előtt. Mi mégis ezen a nemrég készült fotóján döbbentünk meg a legjobban - túl normális, hogy igaz legyen.
Milyen állatot vett magára Lady Gaga?http://www.life.hu/trend/20140802-lady-gaga-enekesno-egy-pulikutyara-emlekezteto-ruhat-huzott-magara.htmlMegszoktuk már, hogy amikor csak tud és kedve van, sokkolja külsejével a népet Lady Gaga. Mi ezt annyira nem is bánjuk, sőt!TrendNorthfotoLady Gaga sosem nézett ki ilyen normálisanhttp://www.life.hu/trend/20140605-lady-gaga-enekesno-smink-nelkuli-szelfit-keszitett-magarol-az-agyban.htmlAz énekesnő smink nélküli szelfit készített magáról az ágyban. Semmi kence, semmi fakszni.TrendOrigoJohnny Depp gyűrűje és Lady Gaga betörési kísérletehttp://www.life.hu/trend/20140403-divatmustra-johnny-depp-eljegyzesi-gyuruje-emma-watson-lady-gaga-rita-ora-kate-winslet-cameron.htmlSztárjaink hol elfeketedtek, hol kifehéredtek, a leghangosabbat azonban Johnny Depp eljegyzési gyűrűje szólt. Jöjjenek hát a jók, a rosszak és a csúfak a hét vörös szőnyegéről.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.