Felemelő fotósorozat 3 kislányról, akik legyőzték a rákot

Forrás: Lora Scantling & Christy Goodger -
betegség fotósorozat kislány rák gyógyulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rheannt, Ainsley-t és Ryliet múlt hónapban nyilvánították gyógyultaknak.

Vidám fotósorozat készült arról a három, rákkal megküzdött kislányról, akikről múlt hónapban derült ki, hogy teljesen felgyógyultak betegségükből.

Forrás: Lora Scantling & Christy Goodger

A 6 éves Rheann, a 4 éves Ainsley és a 3 éves Rylie számára nem volt idegen a modellkedés, hiszen ez év elején egyszer már szerepeltek Lora Scantling és Christy Goodger kamerája előtt – az internet pedig már akkor is imádta őket.

Aspergeres gyerekek- időben ismerd fel a tüneteket! http://www.life.hu/drlife/20140807-az-asperger-szindroma-az-autizmus-hatarbetegsege.html Az Asperger-szindróma a mai napig a legtitokzatosabb "betegségek" közé tartozik. Jellemzője a szociális készségek, az empátia hiánya valamint a magas fokú zárkózottság. A tüneteggyüttest az autizmus enyhébb formájának is tekintik. Dr. Life -- Hatalmas küzdelem után kigyógyult a rákból Karda Bea http://www.life.hu/drlife/20140811-karda-bea-enekesno-kigyogyult-a-mellrakbol-nyolc-eve-tunetmentes-igy-hivatalosan-is-meggyogyult.html Nyolc éve tünetmentes az énekesnő, aki legyőzte a mellrákot, ezért orvosai hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították. Dr. Life Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Őrült, bolond, elmebeteg - ki dönt a kötelező kórházi kezelésről? http://www.life.hu/drlife/20140805-a-pszichiatriai-beteg-combinos-gyilkos-felkavarta-az-indulatokat.html Minden kerületnek, de minden településnek is megvan a maga ”bolondja”. Valaki, akit jól ismernek a környéken, aki néha furcsa, máskor ijesztő, és akit stigmatizált már a környezet. Kicsit bolond – mondják róla, résnyire nyitott szemmel méregetik, ha lehet, elkerülik, és a gyerekek lelkére kötik, hogy ők is tartsák a három lépés távolságot. De senki sem tudja igazán, hogyan viszonyuljon a jelenséghez, hiszen nem lehet tudni, veszélyes-e az utcán kóborló, hadonászó beteg, vagy hol jön el az a pont, amikor veszélyessé válik. Mert ez is megtörténhet. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.