Meghalt a hároméves, agydaganattal küzdő kisfiú

Fotó: Origo -
agydaganat halál Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Dominik, az agydaganatos kisfiú, akinek életéért egy éve küzdöttek a szülei. Horváth Dominik halálhírét édesanyja jelentette be a Facebookon.

„A Drága Kis Akaratos Mosolymanó, Horváth Dominik, aki mindig hősként viselkedett és példát mutatott nekünk, ma 3 óra 38 perckor felment az angyalokhoz" - jelentette be a hároméves, agydaganatos kisfiú halálhírét édesanya, Horváthné Bihari Rita kedden hajnalban, Facebook-oldalán. A hírt hamarosan több százan osztották meg, az oldalra pedig részvétnyilvánítások sora érkezett – írja az Origo.

Dominik és édesanyja - a fotó még júliusban készült Fotó: Origo

Dominik küzdelméről korábban a Life.hu is beszámolt. Megbetegedésére nem sokkal kétéves születésnapja előtt derült fény, az először csak gyomorrontásnak tűnő betegségről kiderült, hogy agydaganat áll a háttérben. A nagy műtét sem használt, az eltávolított tumort újak követték, amelyeket operálni sem lehetett.

Az orvosok nem ajánlották a kemoterápiás és a sugárkezelést sem, mivel előbbi felesleges szenvedést, utóbbi az agy további károsodását okozhatta volna.

A kicsi megsegítésére, az alternatív gyógykezelés támogatására kiterjedt kampány indult: Budapesten 100 fellépős segélykoncertet adtak Dominikért, az egyik bank pedig számlát nyitott, hogy a felajánlók pénzt küldhessenek az anyagi gondokkal is küzdő család megsegítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.