Nem engedett a zaklatásnak, ezért megverték a fiatal lányt

Forrás:facebook -
verés Notting Hill szatír karnevál zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Notting Hill karneválon történt a megrázó eset. Mary Brandon fenekét egy idegen férfi fogdosta, a lány nem hagyta magát, ezért a szatír úgy megverte, hogy kórházba került.

Mary Brandon fenekét a fesztiváli forgatagban kezdte tapogatni az ismeretlen. A lány természetesen ellenállt és nem hagyta magát. A férfi azonban nem tágított és tapogatta tovább a lányt. Amikor Mary eltolta magától és rászólt, hogy ne zaklassa, a férfi ütni-verni kezdte az arcát – írja a mirror.co.uk.

Mary Brandon, a megvert lány Forrás:facebook

A Life.hu megírta annak a magyar lánynak a történetét, aki Maryhoz hasonlóan a Facebookon osztotta meg azokat a fotókat, amelyek azután készültek, hogy barátja kékre-zöldre verte.

Mary a támadás után 9 órát töltött kórházban és felismerhetetlen lett az arca a veréstől, pedig csak szórakozni szeretett volna. Mary azért tette fel közösségi oldalára a történetét, mert felháborítónak tartja, hogy azért, mert nem engedett a szexuális zaklatásnak megverték. A barátai azonban óva intették a pórul járt lányt és azt tanácsolták neki, legközelebb inkább ne ellenkezzen, ne tegyen semmit. Maryt elkeserítette, hogy a nők - holott jogában állna védekezni - félelemből nem tehetik meg, mert rosszabul járhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.