Natasa Kovacsevics, az amputált lábú kosaras életéről vallott

Forrás: http://gyorikosar.hu -
baleset tragédia Natasa Kovacevic kosárlabda-játékos sport amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natasa Kovacsevics, a győri kosárcsapat buszbalesetének túlélője talpra állt a tragédia után és újra sportol.

Ahogy a Life.hu is megírta, Natasa Kovacsevics lábát térdtől lefelé amputálták tavaly szeptemberben, a csapatát ért buszbaleset után. Natasa egy év elteltével a Blikknek vallott érzéseiről és jelenlegi életéről.

Forrás: http://gyorikosar.hu

„Talán furcsán hangzik, de a tragédia erősebbé tett. A történtek megtanítottak arra, hogy értékeljem az élet apró örömeit. Szívesen kávézgatok a barátaimmal, sok időt töltök a családommal. Az első hónapokban a rehabilitációm zajlott és a felépülésemre koncentráltam. Később elkezdtem kocogni, edzőterembe járni, az új évre pedig az életem visszatért a normális kerékvágásba. Az egyetemet sem hanyagolom el, két szakra járok, az egyiken menedzsmentet, a másikon turisztikát tanulok. Elfogadtam, hogy a testem és az életem részévé vált. Szerethetem vagy sem, ezen már úgysem változtathatok. Normálisan tudok sétálni vele, futni is szoktam és néha streetballozom a haverokkal" – mesélte Natasa.

Ikrek a családban - soha nem aludtam még ennyit, ilyen jólhttp://www.life.hu/drlife/20140904-ikerbabak-erkeztek-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-egyik-csaladjaba.htmlAz ikerbabák érkezése azokban a családokban is meglepetés, ahol történt már baba-duplázás. Ahol azonban váratlanul érkezik a kettős öröm, igazi bombaként robbanhat a hír.Dr. Life--Aki kurvának öltözik, megérdemli a sorsát? - A szexuális erőszak mítoszaihttp://www.life.hu/drlife/20140905-a-szexualis-eroszak-mitoszai.htmlValóban igaz, hogy aki úgy öltözik, viselkedik, mint aki mindenre kapható, azt "jogosan" kapják el egy menetre? A Life.hu - szakértője, Deáki Tímea párterapeuta segítségével - a szexuális erőszakkal kapcsolatos mítoszok és előítéletek nyomába eredt.Dr. LifeOrigoDukai Regina gyógyszerekkel áll majd a Sztárban sztár színpadárahttp://www.life.hu/drlife/20140904-dukai-regina-modell-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-szivelegtelensege-miatt-gyogyszerekkel-all-majd.htmlA szépséges modell mostanában keveset alszik és szívelégtelensége is kellemetlenségeket okoz a mindennapokban, ezért gyógyszereket kell szednie.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.