Hevesi Tamás könnyen Andrea Bocelli sorsára juthat

Forrás: TV2/Istvan Ruff -
TV2 Andrea Bocelli Sztárban sztár Hevesi Tamás látássérült cukorbetegség vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár énekese régóta cukorbetegséggel küzd, ezért veszélyben van a látása. Tamást ezért is érintette érzékenyen, hogy vasárnap este a vak Andrea Bocelli bőrébe kellett bújnia.

Ahogy Life.hu is megírta, Hevesi Tamás a Sztárban sztár vasárnapi adásában produkciója után sírva fakadt, most az is kiderült, miért érintette Tamást érzékenyen a csukott szemmel, befelé forduló éneklés – írja a Blikk.

Hevesi Tamás Andrea Bocelliként a műsorban Forrás: TV2/Istvan Ruff

„Minden vakság mögött egy tragédia húzódik meg. Bocelli örökletes zöld hályoggal született, 12 éves koráig látó ember volt, ekkor pedig fejen találta egy futball-labda, amelynek következtében elvesztette látását. Talán ez lehet a legrosszabb, ha valaki megtapasztalta, milyen látóként élni" – magyarázta az énekes, aki cukorbetegsége miatt mindent megtesz, hogy megőrizze a látását.

„Amondó vagyok, hogy nem szabad félni. Természetesen tisztában vagyok a betegség rettegett szövődményeivel, legyen szó vakságról, vagy akár amputálásról, stroke-ról. De úgy gondolom, ha az ember maximálisan felelősségteljes életet él, és odafigyel saját magára, nem lehet baj, és ez bármilyen betegségre igaz. Kellő odafigyelés mellett nem jönnek azok a szövődmények. Egyébként pedig mivel mi, cukorbetegek állandó kontroll alatt vagyunk, sokkal egészségesebben élünk az egészségeseknél. Ezért is javaslom mindenkinek, hogy menjen minél többször teljes kontrollvizsgálatra" – magyarázta az énekes.

Meghatódás és férfikönnyek a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140914-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-keresztes-ildiko-brutalis-produkciot-hozott-hevesi-tamas-zokogott.htmlBrutális akrobatamutatvány, férfikönnyek, frenetikus produkciók a Sztárban sztár mágikus színpadán.TV + BulvárOrigoNagy Sanyi esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140914-nagy-sanyi-esett-ki-a-tv2-szuperprodukciojanak-a-sztarban-sztarnak-masodik-adasabol.htmlTíz versenyző maradt már csak a TV2 Sztárban sztár műsorában. Ezen a héten Nagy Sanyi búcsúzott.TV + Bulvár--Kulisszatitkok! Így készülnek az énekesek a Sztárban sztár fellépése előtthttp://www.life.hu/bulvar/20140914-a-tv2-sztarban-sztar-enekesei-a-kulisszak-mogul-jelentkeztek.htmlA szereplők már nagyon izgulnak, hiszen este újra más bőrébe kell bújniuk és meg kell mutatniuk egy teljesen más arcukat. Vajon ki hogyan készül a fellépésre?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.