Sokat javult Schumacher állapota

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys -
síbaleset javulás Forma-1 Jean Todt Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt a múlt héten meglátogatta Michael Schumachert, akit jelenleg svájci otthonában kezelnek. A francia szakember elmondása szerint javult a hétszeres világbajnok állapota - írja az L’Equipe című francia sportmagazin nyomán a motorsportal.hu. 

Ahogy megírtuk, otthonában, speciális körülmények között gyógyul Michael Schumacher. Hogy mik a felépülésének az esélyei, nem tudni, Jean Todt a napokban azonban azt nyilatkozta, jobban van. Ám, hogy pontosan mit is jelent ez, arról senki nem beszél.

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys

„Az elmúlt hetekben, hónapokban javult az állapota, főleg a sérülés súlyosságát tekintve” – kezdi a Nemzetközi Automobil Szövetség jelenlegi elnöke, aki nemrég meglátogatta barátját. „Persze, még nehéz és hosszú út áll előtte, de remélhetőleg még tovább javul az állapota. A családja folyamatosan mellette áll. Most időre és nyugalomra van szüksége” – nyilatkozta a szakember.

Közben egy másik Forma-1-es versenyző életéért is izgulhatunk: a hétvégi Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi állapota kritikus, lélegzetőgépen van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.