Vége az orrfújásnak és a szemviszketésnek: befejeződött az idei parlagfűszezon

Thinkstock -
parlagfűszezon ÁNTSZ allergia Facebook pollen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ÁNTSZ Facebook-oldalán közölte, hogy véget ért a 2014-es parlagfű pollenszezon. Az Aerobiológiai Monitorozási Hálózat mérései szerint az elmúlt héten a parlagfű pollenje országszerte csak alacsony koncentrációban volt jelen a levegőben. Éljen, éljen!

Remek hírünk van az arra érzékenyeknek: befejeződött az idei parlagfűszezon. Az elmúlt héten az Alpokalján és a Cserehát térségében már egyáltalán nem észleltek parlagfűpollent a mérőállomásokon. Az Országos Környezet-egészségügyi Intézet a korábban kiadott figyelmeztetési, illetve riasztási fokozatokat visszavonta.

Thinkstock

A Parlagfű Pollen Riasztási Rendszer térképe a szezonban hetente frissül, elérheted ITT, illetve a www.facebook.com/tisztiorvos oldalon keresztül is.

Lelki okok állnak a parlagfű-allergia mögött? Kattints IDE és tudj meg többet!
Pápá, parlagfű – hamarosan véget ér a szezon http://www.life.hu/drlife/20141002-a-parlagfuszezon-hamarosan-veget-er-mar-nincs-riasztas.html Már nincs riasztás a parlagfű miatt és hamarosan véget ér a 2014-es parlagfűszezon – írja Facebook-oldalán az ÁNTSZ. Dr. Life Thinkstock Parlagfűvel az allergia ellen http://www.life.hu/drlife/20130522-allergia-es-ellenszer-parlagfuvel-az-allergia-ellen.html Eleinte ijesztő gyógymódnak tűnhet, pedig a parlagfű nagyon sokat javíthat az allergiások állapotán - ráadásul egyéb gyógyhatásai miatt a teája is kiváló. A Life.hu utánajárt a témának. Dr. Life Már Lipcsében is kezelnek ebolás beteget http://www.life.hu/drlife/20141009-ebola-virussal-fertozott-beteget-kezelnek-lipcseben-nemetorszagban.html A németországi Lipcsébe szállítottak és ott kezelnek egy Ebola-vírussal fertőzött beteget. Az első amerikai ebolás páciens közben életét vesztette. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.