O.J. Simpsont HIV-vírussal fertőzhették meg a börtönben

Forrás: AFP/Ethan Miller -
orális szex AIDS HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
HIV-vel fertőzhette meg transzszexuális rabtársa O.J. Simpsont, akivel a hírek szerint 2013-ban létesített szexuális kapcsolatot.
Az egykori futballsztár 2007 óta tölti 13 éves börtönbüntetését a Lovelock büntetés-végrehajtási intézetben. Itt találkozott Jazmena Jamesonnal, akivel lapinformációk szerint orálisan közösült, így kaphatta el az AIDS kórokozóját - írja a Daily Mail.
Forrás: AFP/Ethan Miller

A korábban prostituáltként dolgozó, és tíz éve fertőzött Jazmena állítja, hogy hagyományos szexuális aktus nem történt köztük, szakemberek szerint azonban az orális kontaktus is alkalmas a vírus átadására.

Neked is fáj az élet? Íme, néhány kímélő tipp a mindennapokrahttp://www.life.hu/drlife/20141009-az-izuleti-gyulladasos-betegsegek-vilagnapja-van-ma-tippek-a-kimelo-hazimunkara.htmlA 35 évnél idősebb magyarok fele megterhelőnek érzi az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint a házimunka, a cipekedés, a lépcsőzés, a közlekedés, a kisgyermekek emelgetése vagy a kertészkedés. Ráadásul a többség fájdalmat is tapasztal közben. Ma van az ízületi gyulladásos betegségek világnapja.Dr. Life--Durum? Teljes kiőrlésű? Zab? Milyen lisztet válasszak?http://www.life.hu/drlife/20141010-durum-teljes-kiorlesu-graham-tonkolybuzaliszt-zabliszt-magas-vitamin-es-asvanyi-anyag-tartalommal.htmlEzrek életét keseríti meg a gluténintolerancia, azaz a lisztérzékenység. A betegség nemcsak a mindennapos táplálkozást nehezíti meg, de kezeletlenül akár az életet is megrövidítheti. Aki azonban nem értintett, annak is nagyon fontos, hogy kellő figyelmet fordítson arra, milyen lisztet is használ.Dr. LifeThinkstockÍgy védi meg csodás testét az őszi hidegtől Jakabos Zsuzsannahttp://www.life.hu/drlife/20141010-jakabos-zsuzsanna-europa-bajnok-uszono-igy-vedi-meg-csodas-testet-az-oszi-hidegtol.htmlJakabos Zsuzsa Európa-bajnok úszónőnk nemcsak sportkarrierjét, hanem egészségét illetően is rendkívül tudatos. Titkos csodaszere, a nagy dózisú C-vitamin segítségével teszi ellenállóbbá szervezetét egy megfázással vagy influenzával szemben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.