mimika szórakozás tequila ízek arcizmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szélsőséges ízek, legyen az sós, édes, savanyú, csípős vagy keserű, próbára teszi arcizmaidat. Szinte biztos, hogy te sem tudod szemrebbenés nélkül megnyalni a citromot, beleharapni egy erős paprikába, vagy éppen felhajtani egy pohár tequilát anélkül, hogy arcizmaid önálló életre ne kelnének.

Tim Charles fotós, éppen erre az utóbbira helyezte a hangsúlyt. Arra volt kíváncsi, milyen arcot vágnak az emberek, ha fel kell hajtaniuk egy pohárka tequilát. A fotós hangsúlyozta, azért jelentős ez a fotósorozat, mert a feles legurításának pillanatában az emberek önmagukat adják. Az őszinteség pillanatát kapja el, a fotóalanyoknak esélyük sincs a megjátszásra, vagy, hogy mást mutassanak, mint amit valójában átélnek.

Íme az igazán mókás eredmény:

/1410/Feles2014102616424Alkohol és szívbetegséghttp://www.life.hu/drlife/20141002-az-alkohol-szivre-gyakorolt-hatasa-vitatott-kerdes.htmlAz alkohol szívre és az érrendszerre gyakorolt hatása máig vitatott kérdés. Időről időre felröppennek egymásnak ellentmondó állítások, melyek szerint használ, vagy éppen árt az (akár kis mennyiségű) alkohol is.Dr. Life--Két évig játszotta, hogy kómában van - mindekit átvert a férfi?http://www.life.hu/drlife/20141026-alkoma-alan-knight-ket-evig-jatszotta-hogy-komaban-van.htmlHosszú ideig még az orvosok sem vették észre a kamukómát, iletve azt, hogy a "sérült" férfi valójában nagyon is jól van. Nem, hogy kómás állapot nem áll fenn, de se mozgásában, se beszédében nem állnak fenn akadályok. Egyszóval: nagyon is jól van a 47 éves Alan Knight.Dr. Life--Renee Zellweger ügye a tiéd is - Ugye nem hitted, hogy az öregedés miatt menekülünk plasztikai sebészhezhttp://www.life.hu/drlife/20141022-pasztikai-mutetekkel-harcolnak-a-halal-ellen.htmlNagy indulatokat váltott ki Renee Zellweger megújult külseje egy ismert magazin díjátadóján. Erről a Life.hu is beszámolt, ahogy arról is, hogy a plasztikai beavatkozással "megvádolt" 45 éves színésznő, aki a fotók alapján szinte elvesztette régi arcát, továbbra sem vállalja nyíltan a szépészeti, korrekciós műtéteket, módszereket.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.