Svájcba szállíthatják Bianchit, ahol Schumachert is kezelték

Forrás: AFP/Alexander Klein -
Svájc Japán Nagydíj Forma-1 Japán átszállítás Michael Schumacher baleset Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchit olasz források szerint hamarosan átszállítják a lausanne-i kórházba, ráadásul ugyanabba az épületbe, ahol a közelmúltban Michael Schumachert is ápolták. Hivatalos megerősítés nem érkezett.

Jules Bianchit egyelőre egy japán kórházban ápolják. A fiatal sportoló édesanyja nemrég úgy nyilatkozott, hogy fia még mindig eszméletlen állapotban van. Az Omnicorse című szakportál szerint viszont a Forma-1-es pilóta állapota elég stabil ahhoz, hogy a jokkaicsi kórházból hamarosan hazaszállítsák Svájcba – számol be a hvg.hu.

Forrás: AFP/Alexander Klein

Ha mindez igaz, akkor abba a lausanne-i kórházba kerülhet, ahol Michael Schumachert is ápolták. Korábban olyan hír is megjelent, hogy Bianchi állapotát Shumacher egykori idegorvosa, Gérard Saillant felügyeli.

Egy másik olasz lap, az Autosprint pedig arról ír, hogy a Bianchi balesetét vizsgáló bizottság gőzerővel dolgozik a suzukai incidens mélyebb vizsgálatán. Átnézik azt is, hogy a versenyautó elektronikus vezérelt fékrendszerének lehetett-e köze ahhoz, hogy a pilóta az eső miatt kaotikussá vált futamon kicsúszott és egy mentést végző munkagépnek ütközött.

Tudj meg mindent Bianchiról!

Mikor ült először a volán mögé? Ki volt a példaképe? Ismerd meg közelebbről az autóversenyzőt IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.