Zoltán Erika a változókorról és fogyásáról vallott

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
Zoltán Erika napidoktor fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sokféle módszerrel próbálkoztam, többek között két héten át tartottam léböjtkúrát, amit nagyon nehéz volt betartani, ráadásul eredménytelen is volt, mert két kilóval nehezebb lettem. Ebben az időszakban annyira zavart a súlyom, hogy nem szívesen néztem vissza magam a tévében sem."

"Öt éve szenvedtem súlyfeleslegtől, ami nagyon zavart" - kezdi történetét Erika.

Forrás: Facebook/Zoltán Erika

"Visszagondolva rájöttem, hogy az utóbbi 3-4 évben a változókori hormonális változások miatt nem sikerült leadnom a plusz kilókat: tinédzserkoromban is átestem egy olyan időszakon, amikor hirtelen több tíz kilóval nehezebb lettem, ám akkor egy év alatt leadtam a felesleget. Idősebb korban azonban már nehezebben megy a fogyás."

Az énekesnő februárban, a születésnapján határozta el, hogy ad még egy esélyt magának. Hogy miképpen sikerült Erikának változtatnia és fogynia, kiderül a napidoktor.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.