Életveszélybe került a Jóban Rosszban színésze, Kedvek Richárd

Jóban Rosszban TV2 életveszély Kedvek Richárd futás vaddisznó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Bezerédi doktora a reggeli futása közben összefutott egy vadállattal. A színész ereiben megállt a vér.

Kedvek Richárd gyanútlanul indult futni reggel a kietlen erdőbe. A szokásos útvonalon azonban útját állták.

Forrás: RTLKLUB

„Ma konkrétan életveszélyes helyzetbe kerültem! Nekiindultam a rendes, mindennapi futótávomnak a János-hegyen. Gyönyörű, ködös reggel, kevés ember, csönd, imádtam. A táv 1/3-ánál, egy nyugodt, kihalt részen egyszer csak őrült avarzörgést hallok jobb kéz felől, és egy hatalmas vaddisznó csörtet át az úton előttem, kb. 8-10 méterre tőlem, mögötte 4 kicsi! Azonnal megálltam, gyors tépelődés, hogy melyik fára tudok felmászni, ha elindul felém. (Pont a napokban beszéltem erről egy vadász barátommal, hogy ilyenkor mit kell tenni. Azt mondta, hogy sűrűn imádkozzak, főleg, ha a kicsinyeivel van, mert kb. 40km/órás sebességgel tud támadni, tehát elfutni nem lehet előle.) Iszonyú szerencsém volt, vigyázott rám a Jóisten, és nem vett üldözőbe a mama. Nem jártam úgy, mint Zrínyi" – írta közösségi oldalán Richárd.

Fekete Pákónak a bulizás és az ivás fog legjobban hiányozni a dzsungelbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141110-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-dzsungeleben-fekete-pako-kiesese-utan-elszolta-magat.htmlAurélio után Fekete Pákó sem tett lakatot a szájára és kiesése után élő adásban szólta el magát, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében időnként felöntenek a garatra a szereplők.TV + BulvárElőkerült Csala Zsuzsa végrendeletehttp://www.life.hu/bulvar/20141110-csala-zsuzsa-komika-vegrendelete-elokerult.htmlCsala Zsuzsa szerettei már-már beletörődtek abba, hogy a hogy a komika nem írt végrendeletet, amikor is előkerült az okirat: egy kabátzsebből. TV + BulvárBulvárRAP Hegyi Rolival: "Palvin Barbi meztelen képeitől falnak megyek!"http://www.life.hu/bulvar/20141109-bulvarrap-hegyi-rolival-palvin-barbi-kelemen-anna-aleska-diamond-byealex-es-demcsak-zsuzsa.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.