Demcsák Zsuzsa műtét TV2 rosszindulatú daganat könyv rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa most megjelenő könyvében drámai őszinteséggel írja le, hogy rákkal műtötték.

A nemrég elvált Demcsák Zsuzsa nem csak a magánéletéről vall A másik életem című interjúkötetében. A műsorvezető megrendítő őszinteséggel ír arról is, hogy az elmúlt években megküzdött a rákkal – írja a Bors, amely idézetet is közöl a könyvből.

Forrás: TV2

„Pakolás közben hívott fel a nőgyógyászom, akinél pár héttel korábban jártam. Arra kért, üljek le. Megtettem. Közölte, mi a diagnózis, és fel is vázolta azokat a lehetőségeket, amelyek majd a műtét során azonnali döntést igényelnek. Ennek a spektrumnak az egyik vége egy kisműtét, a másik viszont a méh, a petefészek és a petevezetékek eltávolítása és kemoterápia. Egyszerűen nem hittem a fülemnek. Megrémültem és kétségbeestem. Élni akartam. Egyszerűen nem tehetem meg, hogy meghaljak. Mi lesz a gyerekeimmel?" – olvasható a kötetben.

Zsuzsát megműtötték, és egy hónapot kért az orvosától az újabb vizsgálatok előtt, hogy saját módszerekkel tegye rendbe a testét, lelkét. Úgy tűnik, bejött a módszere, mert az újabb vizsgálatok után mindent a legnagyobb rendben találtak nála.

Demcsák a lapnak hozzátette, egy rosszindulatú elváltozásról volt szó, amelyet kezdődő stádiumban sikerült diagnosztizálni. Azóta félévente jár kontrollra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.