Dokumentumfilm készült a kenus legendáról, Kolonics Györgyről

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
dokumentumfilm szívderítő szívmegállás Kolonics György legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész estés dokumentumfilm készült a hat évvel ezelőtt tragikus körülmények között, edzés közben, valószínűleg szívmegállás miatt elhunyt kenus legendáról, Kolonics Györgyről.

Zentai Nóra író és Varga András rendező szándéka szerint a film méltó emléket állít a kétszeres olimpiai bajnoknak. Az "...És az ég a vízre ráhajolt..." című dokumentumfilmet a közmédia karácsonykor mutatja be. A filmről bővebben a Szívderítő.hu oldalán olvashatsz.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Hirtelen szívmegállások:

Fiatal, életerős sportolók csuklanak össze edzés vagy meccs közben, és sokszor az orvosi segítség ellenére is életüket vesztik. A szakorvosok által egyszerűen tömeggyilkosnak keresztelt hirtelen szívhalál sok magyar sportembert is utolért már, ezért korábban a Life.hu egy kardiológus szakembert kérdezett, milyen okai lehetnek a hirtelen szívmegállás miatt bekövetkező halálnak, amely olyan sok legendát méltatlanul fiatalon ragadott el az élők sorából. Cikkünket itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.