Az életéért küzd Erdei Zsolt édesanyja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ökölvívás daganat Celeb vagyok, ments ki innen! rák (betegség) Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja felépüléséért imádkozik Madár. Az asszony súlyos beteg, de a sportoló reméli, még húsz évig él az anyukája. 

Erdei Zsolt alig van túl élete egyik legnehezebb időszakán, amikor a koraszülött kislányáért kellett aggódnia, most újabb hatalmas csapás érte a bokszolót. Édesanyjánál ugyanis négy éven belül immár harmadszorra újult ki a rákos daganat. Bár az asszonyt - amint diagnosztizálták nála a betegséget - azonnal megműtötték, Madár már csak a csodákban hisz és reménykedik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Madár édesanyjánál másfél hónapja kezdődtek a fejfájások, akkor elmentek orvoshoz és megkapták a döbbenetes hírt. Nem először kellett szembenézniük a helyzettel, először mellrákban szenvedett az édesanyja, majd miután szerencsésen felgyógyult belőle, hónapokkal később egy tüdőröntgen során áttétet találtak nála, amit újabb kemoterápia követett.

"Az a legborzasztóbb, hogy nem tudok segíteni neki. A többórás agyműtét során végig az járt a fejemen, bárcsak vállalhatnám helyette a műtétet, és én feküdnék a műtőasztalon, hogy tehessek érte valamit. Persze nem szeretnék halálos beteg lenni, nem erről van szó, de a szenvedéseit átvállalnám" - nyilatkozta a Bestnek Madár.

A sportoló elmondta, már sokan megkeresték a családot mindenféle csodamódszerrel, ami állítólag segített volna a rák legyőzésében, de nem akarták befolyásolni a mamát abban, hogy mit tegyen vagy ne tegyen meg a gyógyulása érdekében. A 66 éves asszony éppen most ment volna ki Angliába a lányához, hogy kipróbáljon egy kísérleti gyógyszert, de sajnos a műtét miatt ez a terv meghiúsult.

Niki Lauda: "Schumacher fel fog épülni" http://www.life.hu/drlife/20141122-niki-lauda-michael-schumacher-allapotarol-nyilatkozott-hiszi-hogy-meg-fog-gyogyulni.htmlA hatvanötéves egykor Forma-1-pilóta hisz Michael gyógyulásában. Dr. Life--Ebből az állapotból egyhamar nem fog kijönni Bianchihttp://www.life.hu/drlife/20141118-bianchi-baratja-philippe-streiff-megszolalt-elmondta-nagyon-sulyos-a-sportolo-allapota.htmlTovábbra is kómában van Jules Bianchi. Barátja, az egykori Forma-1-es pilóta Philippe Streiff szerint Bianchinak, ha ki is jön a kómából, súlyos fogyatékossággal kell majd élnie.Dr. Life--Megműtötték Gór Nagy Máriáthttp://www.life.hu/drlife/20141117-megmutottek-gor-nagy-mariat-a-honved-egeszsegugyi-kozpont-ortopedsebesze-operalta-a-labat.htmlNagy nehezen szánta rá magát a korrekciós műtétre Gór Nagy Mária. A színésznő félt a beavatkozástól, de ma már örül, hogy túl van rajta.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.