szabadulóművész sérülés baleset David Merlini Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Merlini megsérült. A magyar szabadulóművész nemrég Rómában lépett fel, és az egyik bemutatóján történt meg a baj. Most pár hétig pihentetnie kell a lábát.

"Négy hete Rómában sérültem meg a jeges mutatvány közben, amit közvetítettek a tévében"árulta el a Blikknek a jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodó illuzionista. "Rossz helyen volt a lábam, ez okozta a bajt. Többet azért nem akarok erről mondani… Az orvos azt tanácsolta, hogy pihentessem a lábam, és nem nagyon érheti víz, ezért az elmúlt időszakban olyan mutatványokat csinálok, ahol csak a felsőtestemet kell használni" - tette hozzá.

Forrás: Facebook / Merlini

David Merlini az olasz fővárosban azt a veszélyes trükköt mutatta be, ahol lényegében egy jégkockában kellett 24 órát eltöltenie, majd egy lángszóróval szabadították ki. "Folyton veszélyes helyzetekbe kerülök, ezt nem is tartom furcsának. Lelkileg és fizikailag is fel kell készülnöm egy-egy mutatványra. Erre leginkább külföldön van igény, rengeteget utazom, és őszintén szólva sok minden már – a barátokon kívül – nem köt Magyarországhoz, így kevés időt töltök otthon" – magyarázta Merlini.

Itt még rendben lezajlott a szabadulás:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.