betegség videó testmozgás egészség OEFI tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015. január 18-án a téli sportok népszerűsítésére nagyszabású programot rendez az Országos Egészség Fejlesztési Intézet, amelyre mindenkit szeretettel várnak - hívja fel a figyelmet Török Krisztina, az OEFI főigazgatója.

Személyre szabott csodás adomány, amikor vért adsz másoknak - videóhttp://www.life.hu/drlife/20141215-a-veradas-szures-igy-zajlik-video.htmlA közvetlen segítség egyik legmeghatóbb módja: a véradás. Enélkül lehetetlen lenne a szükséges műtétek elvégzése, a betegek gyógyulása. A véradás anonim módon történik, most mégis megtalálták a módját annak, hogy a véradó érezze: nélkülözhetetlen és személyre szóló volt a véradománya.Dr. Life--Véredet így adhatod te ishttp://www.life.hu/drlife/20141215-a-veradas-jelentosege-modja-hazankban-szures.htmlA karácsony és az új év mindig nehéz időszak a vérellátók életében, ez idő tájt mindenkit lekötnek az ünnepek, kevesebb az önkéntes donor. Ha ilyenkor döntesz úgy, hogy vért adsz, duplán segíthetsz.Dr. LifeThinkstockKevesebb transzzsír, egészségesebb élet? Igen!http://www.life.hu/drlife/20141215-a-transzzsirt-tartalmazo-etelek-egeszsegugyi-hatasai.htmlUgyan február 18-ától már garantáltan nem lehet sok transzzsírsav az ételedben, nem árt tudnod, hogy korábban miben fordult elő ez az egészségre ártalmas anyag. Ahogy érdemes tisztában lenned azzal is, mitől kíméli meg a szervezetedet az, hogy korlátozták ezen anyag felhasználhatóságát.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.