Miért veszi félvállról a betegségét Bebe?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség gluténallergia Bebe napidoktor egészség Back II Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nagyon szeretem a tésztát, de néhány évvel ezelőtt egy nap azt vettem észre, hogy étkezések után egyik pillanatról a másikra felpuffadok. Annyira, hogy már levegőt is alig kapok" - így kezdte betegségének történetét Bebe.

A Back II Black frontembere ezután elment egy vizsgálatra, ahol kiderült, hogy gluténallergiás, emellett pedig azt is megállapították, hogy laktózérzékenysége és refluxa is van.

Az orvosok ekkor szigorú diétát írtak elő az énekesnek. "Nem fogyaszthatnék, csak glutén- és laktózmentes termékeket. Csakhogy számomra ezeknek az ételeknek olyan az íze, mint a műanyagnak, úgyhogy inkább nem is eszem semmi ilyesmit. De be kell vallanom: ha eszembe jut egy finom tészta, gondolkodás és bűntudat nélkül megeszem, legfeljebb szenvedek tőle egy kicsit" - nyilatkozta Bebe.

Forrás: Facebook.com/abebe.b.daniel

Hogy milyen lehetőségei vannak és hogyan veszi fel a harcot a betegségével az énekes, arról a Napidoktor.hu oldalon beszélt.

Télen figyelj jobban! A legjobb hajápoló tippek a hideg hónapokbanhttp://www.life.hu/drlife/20141217-a-haj-gondozasa-fokozott-figyelmet-igenyel-telen.htmlElérkeztünk az év leghidegebb időszakához. Mostantól hónapokon keresztül figyelnünk kell arra, hogy melegen öltözködjünk, próbáljuk óvni a bőrünket a kiszáradástól, szinte mindent igyekszünk eltakarni, mikor kilépünk az utcára. Természetesen ez alól a fejünk sem kivétel, ideje, hogy előkerüljenek a sapkák és próbáljuk védeni a fejbőrünket és a hajhagymákat.Dr. LifeOrigoNarancsbőr és vádligörcs? Most megtudhatod, mit árul el a lábad az egészségedrőlhttp://www.life.hu/drlife/20141226-narancsbor-vagy-vadligorcs-a-labon-milyen-betegseg-tunete.htmlA lábad sok mindent elárulhat arról, milyen veszélyek fenyegetik az egészségedet. Az apró visszerek és a száraz bőr nem csupán esztétikai probléma: az egészségi állapotodról is árulkodik.Dr. Life--Videó: Téli sportágválasztóhttp://www.life.hu/drlife/20141215-testmozgas-teli-sportagvalaszto-videon.html2015. január 18-án a téli sportok népszerűsítésére nagyszabású programot rendez az Országos Egészség Fejlesztési Intézet, amelyre mindenkit szeretettel várnak - hívja fel a figyelmet Török Krisztina, az OEFI főigazgatója.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.