Búcsúbulit rendezett melleinek a műsorvezető

Forrás: Facebook/Claira Hermet -
génvizsgálat buli búcsú parti mellrák műtét műsorvezető BRCA1 masztektómia melleltávolítás emlőrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claira Helmet döntött: mivel génvizsgálata szerint 85 %-kal nagyobb esélye van a mellrák kialakulására, mindkét mellét eltávolítatja, hogy megelőzze a betegséget. A rádiós és tévés műsorvezető barátaival ünnepelte meg elhatározását.

Nem mindennapi módon búcsúzott el melleitől Claira Hermet. A tévés és rádiós műsorvezetőnél ugyanis hamarosan dupla masztektómiát hajtanak végre, hogy megelőzze a mellrák kialakulását.

Forrás: Facebook/Claira Hermet

A 27 éves Claira mindössze 9 éves volt, amikor elveszítette édesanyját a kór miatt, nővére 31 éves korában hunyt el szintén mellrák következtében. Claira nem sokkal ezután döntött úgy, hogy génvizsgálatnak veti alá magát, ezután derült fény arra, hogy ő is hordozza a hibás BRCA1 nevű gént, amellyel 85 % esélye van a betegség kialakulására.

Az Angelina Jolie-hatás

Kétségkívül hatalmas port kavart annak idején Angelina Jolie bejelentése, amikor elmondta, hogy a mellrák kockázatának csökkentése érdekében kettős melleltávolításon esett át. A brit egészségügyi szolgálat az Oscar-díjas színésznő hatásának tudta be a genetikai vizsgálatok számának megkétszereződését - errő lITT írt bővebben a Life.hu.

Hogy ezt elkerülje, a kettős melleltávolítás mellett döntött, kebleitől pedig egy kissé furcsa parti keretein belül búcsúzott el. A DailyMail csak Goodbye Boobs (Viszlát, cicik) bulinak nevezte az eseményt, amelyen cici formájú süteményekkel, Claira melltartós és bikinis képeivel köszöntek el barátaival a lány kebleitől. A műsorvezetőnő helyreállító műtétje január 21-én lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.