Újra bajban van Hujber Feri - Legfontosabb munkaeszközét veszítette el a színész

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc hangszalag kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán suttogva képes beszélni Hujber Feri. A színészt egy súlyos vírusos hangszálgyulladás sodorta nehéz helyzetbe.

A színészt szilveszter éjjelén szállították a Nyírő Gyula Kórház intenzív osztályára. A Bors megtudta, hogy egy ideig pszichiátrián kezelték. A színész elmondása szerint nem lelki okok miatt:
"Csak egy napot voltam a pszichiátrián, mert a belgyógyászaton nem volt hely. Most me­gint próbálok, éppen nem vagyok kórházban, de szeretnék folyamatosan visszajárni, hogy teljesen meggyógyuljak. Ami a legfontosabb számomra, hogy visszajöjjön a hangom" – nyilatkozta a napilapnak a színész.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu


'Igyekszem pihenni, és a feleségemmel, gyerekeimmel foglalkozni. Hol otthon alszom, hol a kórházban, összevissza élek, ez most egy ilyen időszak" – tette hozzá.

Teszteld, mennyire jó a szemed!http://www.life.hu/drlife/20150113-a-vision-oldalon-tesztelheted-mennyire-jo-a-szemed.htmlNem túl jó program a szemészeti rendelőben várakozni, de néha sajnos muszáj. Végre megérkezett egy szuperokos applikáció, amivel tesztelheted, hogy érdemes lenne-e szemüveget felíratnod.Dr. LifeAFPMéhlepényt eszik Kourtney Kardashian - így fogy a szülés utánhttp://www.life.hu/drlife/20150113-kourtney-kardashian-alaposan-dokumentalja-szules-utani-dietajat-mehlepeny-kapszulat-fogyaszt.htmlKourtney Kardashian úgy döntött, hogy húgát, Kimet követve ő is méhlepényt eszik és így próbál lefogyni a szülés után. Juj!Dr. Life--Emlékek a jövőben: 17 évnyi szülinapi kártyát készített fiának a rákos anyukahttp://www.life.hu/drlife/20150109-rowena-darby-mielott-meghalt-rakban-17-evnyi-szulinapi-kartyat-keszitett-fianak-freddie-nek.htmlA 34 éves Rowena Darby 17 évnyi ajándékkártyát készített 4 éves fiának, mielőtt elveszítette a harcot a rákkal szemben. Rowena nemcsak szülinapokra készített kártyákat Freddie-nek, hanem karácsonyra, diplomaosztóra és esküvőre is. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.